Reduce Poluarea prin utilizarea Sacoșelor biodegradabile

Reduce Poluarea prin utilizarea Sacoșelor biodegradabile
Studiile de specialitate arată că 24% din Ingredientele Farmaceutice Active (IFA) sunt eliberate în mediul înconjurător în întreaga Europă, contribuind la dezvoltarea rezistenței antimicrobiene (RA) pe întregul continent, iar acest lucru are drept rezultat creșterea morbidității de 15 ori până în anul 2050.
În ciuda nivelului ridicat de preocupare atunci când vine vorba de pericolul cauzat de substanțele farmaceutice, informația referitoare la impactul creat asupra mediului de IFA-uri nu este disponibilă publicului larg sau autorităților.
În industria farmaceutică sunt cunoscute puține soluții de protejare a mediului care să îmbunătățească sustenabilitatea prin reducerea impactului negativ asupra florei și faunei.
Crearea de inovații considerate “prietene cu natura”, potrivite pentru a salva natura poate fi o provocare. Producerea de materiale eco-friendly reprezintă o dificultate deoarece este necesar ca ambalajele de medicamente să fie păstrate în medii optime și ținute departe de orice influență externă sau risc.
Din păcate, ambalajele influențează negativ poluarea și formarea de deșeuri în nenumărate industrii. Bio-Eco Solutions SRL a fost lansată pe piață datorită dorinței de a face lumea un loc mai bun, întrucât credem că gesturi aparent neimportante pot face, pe termen lung, diferența.
Soluția noastră pentru a stopa această creștere continuă a poluării industriale este punerea pe piață a ambalajelor biodegradabile, pe care le considerăm ca fiind drept alternativa ideală pentru ambalajele din plastic.
Sacoșele noastre sunt biodegradabile, ceea ce înseamnă că acestea pot fi aruncat fără grijă alături de alte deșeuri.
Compostarea îmbunătățește degradarea microbiană a contaminanților organici ca rezultat a diversității microbiene care reduce concentrația farmaceutică din sol.
Aceste sacoșe pot fi compostate acasă sau în centre industriale de compostare, ajungând eventual în natură. Produsele Bio-Eco sunt conforme regulilor EU în privința biodegradabilității și a compostării, iar acestea au certificările necesare care să dovedească calitățile lor.
Există, la ora actuală, un număr îngrijorător de deșeuri farmaceutice, însă acest lucru poate fi schimbat.
Producerea sacoșelor biodegradabile face posibilă utilizarea unor ambalaje eco-friendly, motiv pentru care te invităm să folosesești acest tip de sacoșe prin adoptarea unei atitudini proactive și prin introducerea unor soluții sustenabile.
 

Suport clienti 09:00-17:00

0786 99 88 77 comenzi@bio-eco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!